Print

KONTAKT

 

 

HØY FAGLIG KOMTPANSE OG LANG ERFARING ER DIN TRYGGHET HOS FRØKEN BRYN OG KOMPETANSEKLINIKKEN

 

Jeg (Anette/ Frøken Bryn) og Stine er voksne, har lang erfaring, og jobber også med kurs og utdanning av andre utøvere i våre profesjoner. Hos oss blir du møtt med trygghet og høy kompetanse.

Velkommen til en rolig og profesjonell behandling

 

HVOR VI HOLDER TIL

Frøken Bryn (tidligere Miacara) og Kompetanseklinikken holder til i 4. etg  ny del på Jessheim Storsenter i samme lokaler som Klinikk for Alle. For å komme lett til oss kan du ta heis fra 1. etg som er ved siden av Boots Apotek og Mirabel opp til 4. etg. Da kommer du rett inn til klinikken. Sett deg og vent, så kommer vi og henter deg.

 

KONTAKT MED OSS

Vi oppfordrer til ONLINE BOOKING via våre hjemmesider, da vi sitter mye opptatt med kunder og kurs. Det er veldig enkelt å logge seg inn, og når du først har gjort det er det veldig lett for deg å søke opp time når du er ledig selv, samt flytte og endre time i etterkant. ​For å komme igang: Gå til ønsket behandling på denne hjemmesiden, og scroll nedover- trykk BESTILL TIME. Vi har også ventelistefunksjon. Om du setter deg på venteliste vil du bli kontaktet av en av våre dyktige terapeuter for å sette opp time.

​Har du spørsmål, send oss gjerne en sms eller mail.

 

TELEFON415 20 310 (helst sms eller mail)

​Vi prøver å være tilgjengelig på telefon så mye som mulig, men sitter også mye opptatt med kunder og kurs. Får du ikke svar på telefon, send gjerne en sms eller mail, så kontakter vi deg tilbake så snart vi kan.

KLINIKK/ TIMEBESTILLING: post@frokenbryn.no

KURS/ UTDANNING: kurs@kompetanseklinikken.no 

 

ÅPNINGSTIDER

Våre åpningstider er 08.00-21.00 hverdager etter avtale, og lørdager etter avtale. Har du timeavtale kan du bare sette deg i vår venteavdeling til du blir hentet av din terapeut.Ved drop in er det ikke fast bemanning i resepsjon, så vi anbefaler at du sender melding eller mailer oss på forhånd for nærmere avtale. Vi oppfordrer også helst til produktsalg samtidig med behandling.

 

VELKOMMEN!

 

 

 

 

 

 Åpningstider

  • MANDAG - FREDAG (Etter avtale) 10:00 - 21:00
  • ONLINE BOOKING 24/7