Print

KONTAKT

HVOR VI HOLDER TIL

Kompetanseklinikken og Frøken Bryn (tidligere Miacara) holder til i 4. etg  ny del på Jessheim Storsenter i samme lokaler som Klinikk for Alle. For å komme lett til oss kan du ta heis fra 1. etg som er ved siden av apoteket og opp til 4. etg. Da kommer du rett inn til klinikken, eller parkere i parkeringshus under senteret ny del og ta heis rett opp i 4. Etg.I disse dager er det en del utbygging på senteret, så vi anbefaler å sette av litt ekstra tid til parkering. Dette er hedigvis snart over når det nye store parkeringshuset åpner.

 

KONTAKT MED OSS

Vi oppfordrer til online booking via våre hjemmesider, da vi sitter mye opptatt med kunder og kurs. Det er veldig enkelt å logge seg inn, og når du først har gjort det er det veldig lett for deg å søke opp time når du er ledig selv, samt flytte og endre time i etterkant. ​For å komme igang: Gå til ønsket behandling på denne hjemmesiden, og scroll nedover- trykk BESTILL TIME. Vi har også ventelistefunksjon. Om du setter deg på venteliste vil du bli kontaktet av en av våre dyktige terapeuter for å sette opp time.

 

TELEFON

Telefon 488 40 888

​Vi prøver å være tilgjengelig på telefon så mye som mulig! Får du ikke svar, send gjerne en sms- så ringer vi deg opp med en gang vi har mulighet!Du kan også sende mail til post@kompetanseklinikken eller til post@frokenbryn.no

 

​ÅPNINGSTIDER

Våre åpningstider er 08.00-21.00 hverdager etter avtale, og lørdager etter avtale. Har du timeavtale kan du bare sette deg i vår venteavdeling til du blir hentet av din terapeut.Ved drop in er det ikke fast bemanning i resepsjon, så vi anbefaler at du ringer oss på forhånd for nærmere avtale. Vi oppfordrer også helst til produktsalg samtidig med behandling.

 

VELKOMMEN!

 

 

 Åpningstider

  • MANDAG - FREDAG (Etter avtale) 10:00 - 21:00
  • ONLINE BOOKING 24/7