Print

MICROBLADING

Microblading er den mest populære måten å tatovere bryn på om dagen!

Dette mye fordi det blir så veldig naturlig. Microblading av bryn gir et sluttresultat som er finere enn egen påtegning, og samtidig så naturlig at det ikke ser tatovert ut før man studerer helt inntil. Vi lager tynne, naturlige hår som ligger bak dine egne brynshår (om du har)

Behandlingen består av to ganger, inkludert en etterfyll av farge etter ca 4 uker. Slutt å nappe helst i god tid før du kommer, slik at vi kan lage den optimale form på dine bryn til ditt ansikt. Du beholder dine egne brynshår over det vi tatoverer.

Anette/ Frøken Bryn er kursholder og utdanner andre utøvere i microblading, så du er i trygge hender. Svært naturlig resultat er Frøken Bryns spesialitet. For mer før og etter bilder, se gjerne Frøken Bryn på facebook eller instagram. Vil du følge bloggen min- kan du følge meg på frokenbryn.blogg.no.

Microblading av bryn er kunst og et håndverk, så vi anbefaler at du går til oss med lang erfaring og høy faglig kompetanse. Da er du trygg på et vellykket resultat. Vi kan også korrigere etter andre utøvere. Ta kontakt for pris og avtale på dette.

 

MICROBLADING BRYN består av følgende:

1. Bedøvelse (Emla) i 10-15 min

2. Opptegning. Jeg kommer med en anbefaling, og du er selv med på å bestemme tykkelse, knekk/ høyde og vinkel i start av brynene.

3. Selve microbladingen (gjør ikke vondt pga bedøvelsen, så du trenger ikke grue deg, de fleste syntes det er mer vondt å nappe)

4. Du setter deg opp underveis og vi godkjenner formen på brynene sammen.

5. Ligger i 5 minutter til slutt så pigmentet fester seg. Avsluttende krem.

 

ETTERBEHANDLING HJEMME:

Du får med en krem som skal smøres på et tynt lag hver kveld i 5 dager i etterkant. Dette kan variere litt u t i fra hudtype, men du får beskjed om hvordan du skal etterfylle akkurat dine bryn etter behandlingen.

Unngå å dusje samme dag, ikke rennende vann over ila helingstiden (5-7 dager), samt unngå rensepprodukter, foundation og annen sminke i og rundt det behandlede området.  Ikke rør det mens det gror. Evt. skorper må falle av av seg selv. Vær klar over at det kan gå bort en del farge etter første behandling. Etter en uke kan du tegne på til du kommer tilbake om det er ujevnt. Etterbehandling brukes til påfyll av mer farge, samt småkorrigeringer på form om det ønskes.

 

Ønsker du en konsultasjon hvor du får se på bilder og en anbefaling til deg før du bestemmer deg, kan du sette opp en ufropliktende og gratis time for dette. Du finner den under ONLINE BOOKING (eller send en sms eller mail, så kontakter vi deg)

 

Kunde med ferdig nye bryn, teknikk microblading (og øverste eyeliner med permanent makeup)


Bestill time online - klikk her

Åpningstider

  • MANDAG - FREDAG (Etter avtale) 10:00 - 21:00
  • ONLINE BOOKING 24/7