top of page

Ny hjemmeside i corona tider

Oppdatert: 21. apr. 2020


Beskjed om stenging av klinikken på 4 timers varsel kom plutselig og litt uvventet. Plutselig var det et faktum her også, med stenging av deler av samfunnet for å redusere rask smittespredning.
 
Det har vært uvvant å ha så rolige dager, med hjemmeskole og alt som følger med. Det fine i disse rare dagene er solidariteten, fellesskapet, og mere tid med de aller nærmeste. Tid for ettertanke- hva som egentlig er viktig. 

Jeg klarer likevel ikke å holde meg helt i ro uten å jobbe noe, så ny hjemmeside har jeg fått laget sånn innimellom her!

Må si jeg også gleder meg til å jobbe igjen når klinikken nå kan åpne. Savner kunder, kollegaer og den hverdagen jeg hadde. Ting jeg tok som en selvfølge, ble plutselig borte. En oppvekker. Jeg lekte noen ganger med tanken om å ta meg fri en lang periode for å ha mer tid hjemme,være husmor, danse salsa og diverse annet. Ser nå at det hadde jeg ikke trivdes med så vledig lenge. Jeg liker å ha en jobb og gå til, og en inntekt. Skal være takknemlig for det fremover, og annet jeg tidligere tok for gitt. Er også takknemlig for at jeg bor i Norge i disse corona- tider. Synes regjeringen og de som styrer landet i denne krisen gjør en flott jobb.

Nå kan også vi terapeuter i skjønnhetsbransjen begynne jobbe igjen fra neste uke, så det er en gladnyhet! Fra mandag 27. April kl 09.00 er jeg tilbake på jobb.

Håper du liker siden, og at vi sees på klinikken snart ;)

Frøken Bryn/ Anette
620 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page