top of page

Brynsstyling

Brynsstyling_.jpg

Bryn gjør veldig mye for et ansikt.

Det er mye å si om bryn og hva de gjør med ansiktet og hele vårt uttrykk. Frøken Bryn kunne skrevet en avhandling om dette! 

 

Kort oppsummert kan man si at riktige kurver, avstander og farger kan få deg til å se yngre ut. Det kan skape riktig harmoni i ansiktet ditt. 

 

Velstelte bryn med litt farge i løfter og fremhever øynene og ansiktet ditt. Justeringer av form og farge kan bidra til et mildere og lettere ansiktsuttrykk - men samtidig tydeligere. 

 

Bryn fremhever øynene du kommuniserer med. For noen kan fremheving av bryn også skape et mer feminint uttrykk. Uansett form og farge er det for mange en god følelse og våkne og føle at man ikke er utvisket eller blass i ansiktet.

 

Det kan være ulike årsaker til at man trenger litt hjelp til å forme egne bryn. Kanskje vokser de vilt, kanskje har du nappet dem feil, du strever med å finne formen eller du ser ikke helt hvor du skal nappe osv.

Fortvil ikke - du har nå kommet til ekspertisen. Frøken Bryn har opparbeidet seg mange faste brynskunder gjennom årene, derav også navnet på klinikken.

Vi farger også vipper. Frøken Bryn er profesjonelt sertifisert innen vippeløft og tilbyr vippeløft med Lash Filler (en klinisk testet og dokumentert kur for øyevipper) fra italienske InLei.

bottom of page