top of page

Permanent Makeup

Permanent tattoo makeup on eyelashes of eyes of young woman in beauty salon..jpg

Permanent makeup er en naturlig forsterkning av egne trekk i ansiktet, og kan være en erstatning for daglig makeup. Du våkner opp ferdig sminket, og har hele tiden litt farge i ansiktet.

 

Permanent makeup har blitt mer og mer populært grunnet nye naturlige teknikker som gjør at man ikke alltid kan se at det er tatovert. 
 

Frøken Bryn sin spesialitet og favoritt er å tatovere både bryn, eyeliner og lepper på en flatterende og naturlig måte.

Det benyttes topp moderne utstyr og høykvalitets pigmenter etter bransjestandard og behandlinger utføres under strenge hygieniske forhold.

Velg mellom

- Hårpåtegning

- Puddereffekt (svak skygge)

- Ombrè bryn (duse i starten og mer markert utover)

- Skyggelegging bryn (jevn skygge med myke kanter)

- Designede bryn (løft og definert knekk)

- Kombinasjoner av ulike teknikker eller la Frøken Bryn finne frem til det som passer deg

Teknikk som brukes, mengde pigment og farge bestemmer vi sammen når du kommer. Da vurderer vi hva du kler og lytter til hva du ønsker selv.

 

Det er vanlig med påfyll med farge ca. en gang i halvåret eller året på bryn.

PERMANENT MAKEUP
PÅ BRYN
PERMANENT MAKEUP
PÅ LEPPER

Her kan vi fargelegge hele leppen og/eller kun definere leppens kontur.  Pigmenteringen kan gjøres kant i kant med din egen, eller med en liten forstørrelse for mer definert kontur og amorbue på leppene.

Teknikk og farge kan være en litt lettere/mer slørete look eller tett og dekkende farge. 

 

Du kan velge blant naturlige nyanser til mer fargesterke pigmenter som alle vil smelte inn i dine egne pigmenteringer. Ditt utgangspunkt og hvordan pigmentet fester seg på deg og dine lepper er avgjørende for resultatet.

Permanent makeup på lepper sitter godt, og kan sitte mange år.

Det settes av 2 timer til permanent makeup av lepper.

Hvor ofte man bør fylle på farge varierer og avhenger av hud og teknikk.

PERMANENT MAKEUP BEHANDLING

1. Bedøvelse (Emla) i 10-15 min

 

2. Opptegning. Vi kommer med en anbefaling, og du er selv med på å bestemme og godkjenne.

 

3. Selve tatoveringen.

 

4. Du setter deg opp og vi godkjenner form og resultat til slutt.

 

6. Ligger i 5 minutter til slutt så pigmentet fester seg. Avsluttende krem.

 

7. Etterbehandling av bryn etter ca. 4 uker hvor det fylles på farge og evt. justeres på form hvis ønskelig. Det er helt naturlig at det kan gå av en del farge, og også feste seg ujevnt etter 1. behandling. Dette justeres på påfyll.

Tid:

Første gang 1,5 time, deretter 1 time på påfyll etter ca. 4 uker.

Her kan man velge mellom naturlig vipperotforsterkning (vi lager en linjen der vippene vokser/mellom vippene) eller mer definert og/eller designet eyeliner med vipp. Vipp og avslutning må tilpasses øyets form og huden på øyelokket.

Første gangen starter vi med eyeliner langs vippekanten, så fyller vi på mer volum på påfyll etter ca. 4 uker. Det er vanlig med 1-3 etterfyll på eyeliner. 

Eyeliner kan sitte veldig lenge, og det er bedre at det blir litt for lite enn for mye og at man bygger opp linjen. Samtidig er det viktig å ikke irritere huden langs øyet for lenge av gangen.

Det er vanlig å fylle på farge etter en stund, da eyelineren kan bli litt blass med årene. Det er ikke mulig å anslå hvor ofte man vil trenge påfyll, men hos noen kan eyeliner sitte i 10 år, hos andre forsvinner den fortere.

PERMANENT MAKEUP EYELINER

ETTERBEHANDLING HJEMME:

Du får med deg instruksjoner om etterbehandling hjemme. Etterbehandling er forskjellig avhengig av område. Helingstid er vanligvis ca. 7 dager, men det kan gå raskere og ta lengre tid. Nytt påfyll av farge kan tidligst gjøres etter 3 uker. 

 

Det er vanlig at en del av fargen forsvinner med skorpe/flass etter første behandling, derfor har man et påfyll. For gradvis tilvenning for klienten har Frøken Bryn som fast prosedyre å begynne forsiktig slik at man heller fyller på mer farge på etterfyll fremfor å dempe/korrigere. 

Er du usikker på om dette kan passe for deg kan du komme på en egen konsultasjon i forkant slik at du kan få en personlig anbefaling og vurdering før du bestemmer deg.

Process woman applying permanent tattoo makeup on lips in beautician salon..jpg
BOOK TIME
bottom of page