Microblading

microblading2.jpg

Microblading av bryn gir et sluttresultat som ofte er finere enn egen daglig påtegning, og samtidig så naturlig at det ikke ser tatovert ut. Jeg lager tynne, naturlige hår som ligger bak dine egne brynshår (om du har). Dette er en perfekt behandling for deg som vil slippe å tegne hver dag selv, og være sikker på at brynene er der uansett hva du gjør. Brukes til brynsforsterkning, skjule hakk og manglende hår f.eks. etter kreft, eller til å lage bryn for deg som ikke har egne hår eller har overnappet tidligere og ikke fått tilbake hårvekst.

 

Behandlingen består av to ganger, med 3-5 ukers mellomrom. Deretter er det vanlig å etterfylle farge ca 1 gang i året. Du beholder dine egne brynshår over det jeg tatoverer, og kan gjerne vente med å nappe bryn til du kommer.

microblading.JPG

MICROBLADING BRYN BEHANDLING:

1. Bedøvelse (Emla) i 10-15 min

 

2. Opptegning. Jeg kommer med en anbefaling, og du er selv med på å bestemme tykkelse, knekk/ høyde og vinkel i start av brynene.

 

3. Selve microbladingen (Gjør ikke vondt pga. bedøvelsen. De fleste synes det er mer vondt å nappe)

4. Du setter deg opp og vi godkjenner formen på brynene sammen.

6. Ligger i 5 minutter til slutt så pigmentet fester seg. Avsluttende krem.

7. Etterbehandling av bryn etter ca. 4 uker hvor det fylles på farge og evt. justerer form hvis ønskelig. Det er helt naturlig at deg kan gå av en del farge, og også feste seg ujevnt etter 1. behandling. Dette justeres på påfyll.

 

Tid:

Første gang 1,5 time, deretter 1 time på påfyll etter ca. 3-4 uker.

ETTERBEHANDLING HJEMME:

Du får med en krem som skal smøres på et tynt lag hver kveld i 5 dager i etterkant. Dette kan variere litt u t i fra hudtype, men du får beskjed om hvordan du skal etterfylle akkurat dine bryn etter behandlingen.

 

Unngå å dusje samme dag, ikke rennende vann over ila helingstiden (5-7 dager), samt unngå renseprodukter, foundation og annen sminke i og rundt det behandlede området. Ikke rør det mens det gror. Evt. skorper må falle av seg selv. Vær klar over at det kan gå bort en del farge etter første behandling. Etter en uke kan du tegne på til du kommer tilbake om det er ujevnt. Etterbehandling brukes til påfyll av mer farge, samt småkorrigeringer på form om det ønskes.

Om du er usikker kan du komme på en konsultasjon hvor du får hilse på Frøken Bryn, se på bilder og en personlig anbefaling til deg før du bestemmer deg.

BOOK TIME