top of page

Microblading

Hands in black gloves hold the manipulator with the microblading needle and draw her hair

Microblading av bryn gir et sluttresultat som ofte er finere enn egen daglig påtegning, og samtidig så naturlig at det ikke ser tatovert ut.

Det lages tynne, naturlige hår som ligger bak dine egne brynshår (om du har).

 

Dette er en perfekt behandling for deg som vil slippe å tegne hver dag selv, og være sikker på at brynene er der uansett hva du gjør.

 

Microbladning er perfekt som en brynsforsterkning eller for å skjule hakk og manglende hår. Noen ønsker slik behandling fordi de ikke har egne hår, eller kanskje har overnappet tidligere og ikke har fått tilbake hårvekst. Det er også perfekt hvis man ikke får til å sminke seg slik man ønsker eller vil bruke mindre tid og energi på sminke. 

 

Behandlingen krever minst ett etterfyll etter 3-5 ukers. Deretter er det vanlig å etterfylle farge en gang i halvåret eller en gang i året, avhengig av hud og teknikk. Du beholder dine egne brynshår over det som tatoveres i brynet.

microblading.JPG

SLIK FOREGÅR BEHANDLINGEN:

1. Bedøvelse (Emla) i 10-15 min

 

2. Opptegning. Vi kommer med en anbefaling, og du er selv med på å bestemme tykkelse, knekk/høyde og vinkel i start av brynene.

 

3. Selve microbladingen (gjør ikke vondt pga. bedøvelsen. De fleste syns det er mer vondt å nappe).

4. Du setter deg opp og vi godkjenner formen på brynene sammen.

6. Ligger i 5 minutter til slutt så pigmentet fester seg. Avsluttende krem.

7. Etterbehandling av bryn etter 4-5 uker hvor det fylles på farge og evt. justeres på form hvis ønskelig. Det er helt naturlig at det kan gå av en del farge og/eller feste seg ujevnt etter 1. behandling. Dette justeres på påfyll.

 

Tid: Første gang 1,5 time, deretter 1 time på påfyll etter ca. 4-5 uker.

ETTERBEHANDLING HJEMME:

Du får med en krem som skal smøres på et tynt lag hver kveld i 5 dager i etterkant. Dette kan variere litt ut i fra hudtype, men du får beskjed om hvordan du skal etterfylle akkurat dine bryn etter behandlingen.

 

Unngå å dusje samme dag, ikke ha rennende vann over ila. helingstiden (5-7 dager), samt unngå renseprodukter, foundation og annen sminke i og rundt det behandlede området. Ikke rør det mens det gror. Evt. skorper må falle av av seg selv. Vær klar over at det kan gå bort en del farge etter første behandling. Etter en uke kan du tegne på til du kommer tilbake om det er ujevnt. Etterbehandling brukes til påfyll av mer farge, samt småkorrigeringer på form om det ønskes.

Om du er usikker kan du komme på en konsultasjon hvor du får hilse på Frøken Bryn, se på bilder og få en personlig anbefaling til deg før du bestemmer deg.

Mikrobleiding eyebrow measurement. Cosmetologist makes markings with pencil and threads fo
BOOK TIME
bottom of page