top of page

OMTALER

Avbildet: "Jeg har positive opplevelser med å tatovere bryn og eyeliner. Morgenrutinen går raskere enn før, og jeg er alltid trygg på at formen på brynene er bra. Frøken Bryn er både hyggelig å komme til, og man føler seg i trygge hender på benken hennes. I hverdagen får jeg ofte høre at det ser helt naturlig ut, og menneskene jeg snakker med blir ofte overrasket over at det er tatovert. Jeg er veldig fornøyd!"

- Anne Maren, 32 år

"Jeg er veldig fornøyd med mine tatoverte bryn, både den varme fargen og fasongen. Frøken Bryn tok seg god tid til å tegne opp brynene i forkant for å sikre et naturlig resultat som jeg "godkjente" før tatoveringen startet. Selve tatoveringen gikk raskere enn jeg hadde trodd på forhånd, og bedøvelseskremen gjorde slik at det var lite ubehag. Anbefales!"

 

- Kathrine, 40 år

"Brynene mine fikk et naturlig løft. Utrolig fornøyd, og noe jeg sterkt anbefaler andre når alderen tynger! Med permanent makeup kever det mindre sminke. Man ser mer våken ut også."

 

- Marit, 50 år

"Kjempeforøyd med tatoveringen. Liker at de er så godt markerte. Syntes ikke det gjorde så veldig vondt, det verste var å åpne øynene etterpå for å se grunnet lyset. Veldig deilig med tatovering, slipper å tenke så mye på dette i hverdagen."

 

- Marlene, 27 år

"Tenkte lenge på å tatovere bryn- var lei av å farge hver uke for at det skulle se ut som jeg hadde bryn! Så slo jeg til - og jeg er KJEMPEFORNØYD med resultatet!! Det er veldig naturlig ut, og ansiktet/ øynene fikk "et løft". Føler meg så bra med litt korrigerte bryn - og slipper å farge så ofte... Frøken Bryn KAN dette og anbefales på det varmeste."

 

- Mariann, 45 år

"Jeg opplevde det som veldig positivt å tatovere bryn. Jeg føler jeg fikk ønsket mitt oppfylt da det kom til fargen og resultatet. Jeg syntes fargen og fasongen markerer ansiktet mitt bra, og det er et mye penere resultat enn før jeg hadde tatoveringen."

 

- Cathrine, 27 år

"Jeg hadde vurdert over tid før jeg bestemte å tatovere eyeliner og senere brynene, så dette var ingen impuls-handling. frøken Bryn forklarte nøye gangen i behandlingen, og kom med forslag. Med bedøvelseskrem var ubehaget minimalt på øyelokk og bryn. Hun var utrolig rolig og sikker i sin væremåte, og jeg følte meg trygg under behandlingen. Resultatet, etter at fargen hadde "langt seg", noen dager senere ble meget bra. Jeg har trivdes med markeringen, og ikke følt jeg ser unaturlig ut med min nye "markering" av øyne og bryn, tvert imot! "

 

-Merethe 72 år

"Jeg ønsker meg permanent makeup på brynene. Har hatt lyst til å gjøre det i mange år, men har ikke våget. Selve tatoveringen kjente jeg lite til, da jeg fikk bedøvende krem i forkant. Er superfornøyd med resultatet. Slipper å sminke dem hver dag, og de ser veldig naturlige ut. Vil absolutt anbefale Frøken Bryn. Hun er trygg og flink utøver av faget sitt".

 

-Anita 50 år

"Jeg er kjempefornøyd og forventet meg at det var litt smertefullt, men det fantes ikke vondt, og resultatet er så enormt ekte og naturlig. Det er fantastisk å våkne her dag med perfekte bryn. frøken Bryn er utrolig dyktig, og med den varmeste anbefaling anbefaler jeg henne."

 

-Charlotte 25 år

bottom of page